• Metalcom Energy Solutions
  Metalcom Energy Solutions

  Επισκεφθείτε την έκθεσή μας για να δείτε τη γκάμα των προϊόντων μας.

 • Θωρακισμένες Πόρτες και Αξεσουάρ
  Θωρακισμένες Πόρτες και Αξεσουάρ

  Εξωτερικές θωρακισμένες πόρτες και εσωτερικές πόρτες σε πολλά σχέδια και υλικά

 • Ενεργειακά Κουφώματα
  Ενεργειακά Κουφώματα

  Εγκατάσταση Ενεργειακών Κουφωμάτων αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 • Θωρακισμένες Πόρτες και Αξεσουάρ
  Θωρακισμένες Πόρτες και Αξεσουάρ

  Εξωτερικές θωρακισμένες πόρτες και εσωτερικές πόρτες σε πολλά σχέδια και υλικά

Metalcom Energy Solutions,Μπανταβής Βασίλης,Πόρτες,Θωρακισμένες Πόρτες,Εσωτερικές πόρτες,Εξωτερικές Πόρτες,Πόρτες Ασφαλείας,Λάρισα,Βόλος,Καρδίτσα,Τρίκαλα

Η Εταιρία METALCOM διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων, από την οποία ο πελάτης μας μπορεί να διαλέξει μοναδικά σχέδια και πρωτότυπες επενδύσεις θωρακισμένων πορτών. Ακολουθώντας τα ευρωπαϊκά πρότυπα, πιστοποιούμε την πόρτα ασφαλείας προσφέροντας ένα προϊόν υψηλής ποιότητας.

 ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ  
Metalcom Energy Solutions,Μπανταβής Βασίλης,Πόρτες,Θωρακισμένες Πόρτες,Εσωτερικές πόρτες,Εξωτερικές Πόρτες,Πόρτες Ασφαλείας,Λάρισα,Βόλος,Καρδίτσα,Τρίκαλα Τεχνικά Χαρακτηριστικά Πόρτας Ασφαλείας
 • Μονή θωράκιση, ήλεκτρο - γαλβανιζέ λαμαρίνας 10/10mm.
 • Κάσωμα μεταλλικό 20/10mm. ηλεκτροστατικά βαμμένο με ειδικό διαμορφωμένο προφίλ για αντιδιαρρηκτική προστασία.
 • Κλειδαριά κυλίνδρου νέου τύπου με γρανάζι, αθόρυβης λειτουργίας, με σύστημα μπλοκαρίσματος το οποίο σε προσπάθεια διάρρηξης η καταστροφής του συστήματος προστασίας κυλίνδρου " defender " μπλοκάρει την κλειδαριά όταν είναι κλειδωμένη και δεν ξεκλειδώνει, και κύλινδρο ασφαλείας Κ2 ἠ R6.
 • Ασφαλίζει σε 15 σημεία, 6 σταθερά έμβολα και 9 κινούμενα από την κλειδαριά.
 • Αυτόματο ανεμοφράκτη.
 • Ελαστικό περιμετρικά της πόρτας.
 • Ματάκι πανοραμικό.
 • Ρυθμιζόμενοι μεντεσέδες βαρέως τύπου.
 • Περιοριστής ανοίγματος.
 • Ρεγουλατόρος εφαρμογής της πόρτας στο κάσωμα.
ΚΕΡΑΣΙΑ ΦΥΣΙΚΟΣ ΚΑΠΛΑΜΑΣ
 
Metalcom Energy Solutions,Μπανταβής Βασίλης,Πόρτες,Θωρακισμένες Πόρτες,Εσωτερικές πόρτες,Εξωτερικές Πόρτες,Πόρτες Ασφαλείας,Λάρισα,Βόλος,Καρδίτσα,Τρίκαλα

Οι φυσικοί καπλαμάδες είναι προϊόν που δεν έχει τυποποιημένες διαστάσεις (μήκος και φάρδος), ούτε σταθερή όψη (χρώμα και νερά ξύλου). Για να αγοράσετε φυσικούς καπλαμάδες από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα παρακαλούμε επιλέξετε το είδος και τα τετραγωνικά μέτρα που θα χρειαστείτε. Στη συνέχεια επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τις διαθέσιμες διαστάσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, για λεπτομέρειες σχετικά με το χρώμα και τα νερά του καπλαμά, για τον τρόπο και το κόστος αποστολής. Μετά από αυτόν τον έλεγχο και αν το προϊόν που διαθέτουμε σας κάνει, η παραγγελία σας μπορεί να δρομολογηθεί. Σημειώστε πως οι φωτογραφίες των ειδών στο e-shop μας είναι ενδεικτικές και ειδικά στην περίπτωση των φυσικών καπλαμάδων, οι φωτογραφίες τους δεν μπορούν να απεικονίσουν επακριβώς τα εκάστοτε προς πώληση είδη.

   
ΠΟΡΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ Κ-704
 
Metalcom Energy Solutions,Μπανταβής Βασίλης,Πόρτες,Θωρακισμένες Πόρτες,Εσωτερικές πόρτες,Εξωτερικές Πόρτες,Πόρτες Ασφαλείας,Λάρισα,Βόλος,Καρδίτσα,Τρίκαλα Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
 • Κατασκευή πόρτας: πλαίσιο πόρτας ξύλινο, τύπου FINGERJOINT γεμισμένο με σταθεροποιητικό πυρήνα HONEYCOMB. Η πόρτα είναι καλυμμένη και από τις δύο πλευρές με MDF πάχους 6,4mm.
 • Κατασκευή κάσας: Η κάσα κατασκευάζεται από πλακάζ και το πρεβάζι είναι από κόντρα-πλακέ. Οι κόλλες που χρησιμοποιούνται είναι δύο συστατικών (πολυουρεθάνης) πολύ σημαντικό για την υγρασία.
 • Στάνταρ εξοπλισμός: τρεις μεντεσέδες βιδωτοί (μονοί). Κλειδαριά εσωτερικής πόρτας GEVY (inox ή χρυσό) και λάστιχο.
 • Εξωτερικές διαστάσεις κάσας: μέγιστο ύψος 219εκ (κάλυψη με πρεβάζι έως 224εκ), πλάτος κάσας 63-65-68-71-73-75-78-81-83-85-88-91-93-95-98εκ. Μεγαλύτερες διαστάσεις κατόπιν συνεννοήσεως.
 • Πλάτος τοίχου: 10-13-15-18-21εκ. Η γκάμα συμπληρώνεται από συρόμενες πόρτες και πατάρια.

Εκτός από τις παραπάνω ενδεικτικές πόρτες οι εταιρία μας έχει πλήρη γκάμα για εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες.

Επισκεφθείτε την εκθεση μας

 Metalcom Energy Solutions,Μπανταβής Βασίλης,Πόρτες,Θωρακισμένες Πόρτες,Εσωτερικές πόρτες,Εξωτερικές Πόρτες,Πόρτες Ασφαλείας,Λάρισα,Βόλος,Καρδίτσα,Τρίκαλα  Metalcom Energy Solutions,Μπανταβής Βασίλης,Πόρτες,Θωρακισμένες Πόρτες,Εσωτερικές πόρτες,Εξωτερικές Πόρτες,Πόρτες Ασφαλείας,Λάρισα,Βόλος,Καρδίτσα,Τρίκαλα Metalcom Energy Solutions,Μπανταβής Βασίλης,Πόρτες,Θωρακισμένες Πόρτες,Εσωτερικές πόρτες,Εξωτερικές Πόρτες,Πόρτες Ασφαλείας,Λάρισα,Βόλος,Καρδίτσα,Τρίκαλα  

Στοιχεία Επικοινωνίας

Υπεύθυνος : Μπανταβής Βασίλης
Έδρα : Δρυμός Ελασσόνας
Έκθεση : Ζαρμάνη & Ξενοφώντος 13 Λάρισα
E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο : 2410258096
Κινητό : 6906264451

Φωτογραφίες Έργων

Facebook Like

Metalcom Energy copyright © 2014 | Ανάπτυξη και φιλοξενία website ItBiz